سیسمونی

هفت دلیل اصلی گریه نوزاد و راه‌هایی برای مقابله با این مشکل

گریه نوزاد
Rate this post

هفت دلیل اصلی گریه نوزاد و راه‌هایی برای مقابله با این مشکل

 

نوزاد انسان موجودی ناتوان و کاملا وابسته به والدین و بزرگسالان است و خوراک، پوشاک و همه امکانات راحتی وی توسط والدین تامین می‌شود. در این شرایط گریه نوزاد تنها راه ارتباطی او است و نوزاد فقط از این طریق می‌تواند اعلام کند که به توجه نیاز دارد. اما از آن‌جایی که نوزادان هنوز نمی‌توانند صحبت کنند تشخیص نیازهای آن‌ها هم ساده نیست و همین مساله می‌تواند به گریه‌های طولانی و ناراحت کننده‌ای بینجامد و والدین را نگران و مستاصل کند. اما دلایل گریه نوزاد چیست؟ چه عواملی باعث می‌شود که یک نوزاد تازه متولد شده گریه کند؟ در این مقاله ما هفت دلیل اصلی گریه نوزاد و راه حل‌هایی برای مقابله با این مشکل را بیان خواهیم کرد.

گریه نوزاد از مشکلاتی است که بیشتر پدر و مادرهای جوان با آن درگیر هستند اما در بیشتر موارد نیازی به نگرانی نیست و با بزرگ شدن نوزاد و تقویت قدرت ارتباطی وی، این مشکل نیز برطرف خواهد شد. به طور مثال نوزادان بزرگ‌تر می‌توانند از طریق ارتباط چشمی، لبخند زدن و اصوات مختلف با بزرگ‌ترها ارتباط برقرار کنند و خواسته‌های خود را منتقل کنند. اما اگر با نوزاد کوچکی سر و کار دارید که گریه‌های گاه و بی‌گاه او خواب و آرامش را از شما گرفته است اول باید علت گریه نوزاد را تشخیص دهید سپس روش مناسب برای آرام کردن او را به کار ببرید:

اگر شما هم به دنبال یک گهواره نوزاد با کیفیت و زیبا هستید میتوانید بر روی لینک خرید گهواره نوزاد کلیک کنید

  1. گریه نوزاد به دلیل گرسنگی

گرسنگی یکی از شایع‌ترین دلایل گریه نوزاد به خصوص در نوزادان تازه متولد شده است و هرچه نوزاد شما سن کمتری داشته باشد احتمال این که گریه او به دلیل گرسنگی باشد بیشتر است. نوزادان معده بسیار کوچکی دارند و نمی‌توانند مقدار زیادی غذا را نگه دارند در نتیجه در مدت کوتاهی مجددا گرسنه می‌شوند. پس حتی اگر زمان زیادی از شیر خوردن او نگذشته است باز هم به او شیر بدهید، به این نوع تغذیه نوزاد تغذیه Responsive یا واکنشی گفته می‌شود. نوزاد شما به محض این که سیر شود با کنار کشیدن خود از سینه (در صورت تغذیه با شیر مادر) آن را اعلام خواهد کرد و گریه او نیز آرام خواهد شد.

برای بازدید از صفحه ی خرید آغوشی نوزاد بر روی لینکی که برای شما قرار داده ایم کلیک کنید ( خرید آغوشی نوزاد )

  1. گریه نوزاد به دلیل وجود گاز در معده

اگر نوزاد شما گریه شدیدی دارد اما به طور کلی سالم و سرحال به نظر می‌رسد به احتمال زیاد دچار فشار ناشی از وجود گاز در معده شده است. در این شرایط نوزاد به تلاش‌های شما را برای آرام کردنش اهمیتی نمی‌دهد و معمولا مشت‌هایش را فشار داده  و زانو‌هایش را صاف کرده و به پشتش قوس می‌دهد. علت واقعی این واکنش‌ها مشخص نیست، کارشناسان معتقدند این واکنش‌ها بخشی از رشد طبیعی کودک است اما ممکن است مربوط به آلرژی یا وجود ماده‌ای در شیر مادر باشد. البته اگر شدت گریه‌های نوزاد شما بسیار زیاد است و مکررا اتفاق می‌افتد بهتر است به یک متخصص نوزاد مراجعه کنید. به خاطر داشته باشید که باد معده در دو ماهگی به بالاترین شدت خود می‌رسد و تا چهار ماهگی کاملا از بین می‌رود.

اگر از بد فرم شدن سر نوزاد خود نگران هستید از صفحه ی بالش فرم دهی نوزاد بازدید بفرمایید

  1. نوزاد می‌خواهد شما او را در آغوش بگیرید

نوزادان به آغوش شما نیاز دارند و این تماس فیزیکی باعث آرامش آن‌ها می‌شود. پس به محض گریه نوزاد او را در آغوش بگیرید تا در صورتی که او نیاز به آغوش داشته باشد این گریه متوقف شود. بغل کردن نوزاد، نزدیک کردن او به صورت، تکان دادن آرام او، صحبت کردن با او و خواندن لالایی حواس نوزاد را پرت کرده و باعث آرام شدن گریه او خواهد شد. به همین دلیل کارشناسان استفاده از کریرهای آغوشی را به جای کالسکه و سبد توصیه می‌کنند چون در کریرهای آغوشی نوزاد در تماس نزدیک با شما قرار دارد و با حس کردن ضربان قلب، گرما و بوی بدن شما آرامش بیشتری خواهد داشت.

برای مشاهده صفحه ی خرید آویز تخت نوزاد و کودک بر روی لینک رو به رو کلیک کنید ( خرید آویز تخت نوزاد )

صفحه ی خرید پستانک فیلیپس اونت برای مشاهده بر روی لینک رو به رو کلیک کنید ( خرید پستانک اونت )

  1. گریه نوزاد به دلیل خستگی و خواب آلودگی

گاهی خوابیدن برای نوزاد دشوار می‌شود و به خصوص زمانی که بیش از حد خسته باشد این وضعیت را با گریه کردن اعلام می‌کند. هرچه نوزاد سن کمتری داشته باشد روش‌های خواباندن او نیز پیچیده‌تر است و ممکن است برای شناختن این روش‌ها و ترفندها چند هفته زمان نیاز داشته باشید. سعی کنید نوزاد را در فضایی آرام و ساکت بخوابانید، از حضور افراد مختلف و ایجاد شلوغی در محیط جلوگیری کنید و ترجیحا چراغ‌ها را خاموش کنید تا او بتواند آرام شود و بخوابد.

  1. گریه نوزاد به دلیل احساس گرما یا سرما

شما با لمس کردن شکم نوزاد و یا پشت گردن او می‌توانید تشخیص دهید که آیا نوزاد شما احساس گرما دارد یا سرما. دقت داشته باشید که لمس دست یا پا روش مناسبی برای این کار نیست و این قسمت‌ها معمولا خنک‌تر از قسمت‌های دیگر بدن نوزاد هستند. دمای اتاق نوزاد را بین ۱۶ تا ۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حتما یک دماسنج در اتاق نصب کنید تا از متعادل بودن دما مطمئن باشید. نوزاد را به پشت طوری بخوابانید که پایین پتو زیر پای او قرار گیرد و احتمال جمع شدن پتو روی بدن و گرم شدن نوزاد کاهش یابد. به نوزاد بیش از حد لباس نپوشانید و به خاطر داشته باشید که تنها یک لایه اضافی لباس (نسبت به لباس‌های بزرگسالان) برای او کافی است. از چند ملحفه نخی و پتوهای سلولزی برای رختخواب نوزاد استفاده کنید، اگر شکم نوزاد گرم است یک پتو را حذف کنید و اگر شکم او سرد است یک پتو اضافه کنید.

همچنین میتوانید از صفحه ی خرید بالش شیردهی نوزاد نیز بازدید بفرمایید ( خرید بالش شیردهی نوزاد )

  1. نیاز به تعویض پوشک

وقتی نوزاد شما پوشک خود را کثیف کرده باشد و در آن احساس ناراحتی داشته باشد این ناراحتی را با گریه کردن اعلام خواهد کرد. البته میزان حساسیت نوزادها در این مورد نسبت به هم متفاوت است و برخی از نوزادان تا زمانی که عرق سوز نشوند نسبت به این مساله واکنشی نشان نمی دهند. اما اگر نوزاد شما کثیف بودن پوشک و احساس ناخوشایندی خیس بودن را تحمل نمی‌کند باید فواصل تعویض پوشک او را کاهش دهید و یا اگر به دلیل قیمت بالای پوشک این امکان برای شما وجود ندارد سعی کنید با خواند شعر و روش‌های دیگر حواس نوزاد را از پوشک کثیف او پرت کنید.

  1. گریه نوزاد به دلیل درد یا بیماری

اگر نوزاد شما بیمار باشد با صدایی متفاوت نسبت به روزهای عادی گریه خواهد کرد. ممکن است این صدا ضعیف‌تر، مصرانه‌تر و یا پیوسته باشد. اگر نوزاد شما به طور معمول زیاد گریه می‌کند اما اخیرا به طور غیرمعمولی آرام شده است، این نشانه هم می‌تواند دلیلی برای بیمار بودن او باشد. دندان درآوردن یکی از عواملی است که می‌تواند باعث ناراحتی و گریه نوزاد شود. از حدود یک هفته قبل از رشد اولین دندان، نوزادان معمولا بی‌قرار و حساس می‌شوند و نشانه‌های متفاوتی از خود بروز می‌دهند. فراموش نکنید که هیچ کسی نوزاد شما را به خوبی خود شما نمی‌شناسد و اگر از نظر غریزی احساس می‌کنید که نوزاد شما مشکلی دارد حتما با یک پزشک تماس بگیرید. اگر نوزاد تب شدیدی دارد (۳۸ درجه برای نوزادان زیر سه ماه و ۳۹ درجه برای نوزادان سه تا شش ماه) دچار اسهال یا یبوست و یا استفراغ شده است حتما به پزشک مراجعه کنید.

برای مشاهده صفحه ی تشک های آنتی رفلاکس نوزاد بر روی لینک رو به رو کلیک کنید ( خرید تشک آنتی رفلاکس )

آیا نوزاد شما هنوز گریه می‌کند؟

با رشد نوزاد، شما بیش از گذشته با شخصیت خاص وی آشنا خواهید شد و خواهید دانست که چه روشی برای آرام کردن گریه نوزاد مناسب‌تر است. اما اگر روش‌های معمول مثل بغل کردن و شیر دادن جواب ندهد بهتر است روش‌های زیر را امتحان کنید:

یک صدای پیوسته پخش کنید: جنین در رحم می‌تواند صدای قلب مادر را بشنود و به همین دلیل وقتی که نزدیک سینه مادر قرار می‌گیرد آرام می‌شود. اما هر صدای دیگری که شبیه به صدای ضربان قلب باشد و ریتمی تکراری و پیوسته داشته باشد مثل صدای سشوار، جاروبرقی و … هم می‌تواند به آرام شدن نوزاد کمک کند.

نوزاد را تکان دهید: بیشتر نوزادن تاب خوردن را دوست دارند و برای این کار شما می‌توانید او را در آغوش خود تکان دهید و یا از گهواره یا تاب نوزاد استفاده کنید.

ماساژ پشت یا شکم را امتحان کنید: با استفاده از یک روغن بدون بو که مخصوص نوزادان تهیه شده به آرامی پشت یا شکم نوزاد را با حرکان دورانی در جهت عقربه‌های ساعت ماساژ دهید. این کار هم به گوارش نوزاد کمک می‌کند و هم تماس پوستی شما با وی باعث آرامش او می‌شود. اما اگر در زمان ماساژ، نوزاد شما گریه کرد به معنای آن است که باید ماساژ را متوقف کرده و او را در آغوش بگیرید.

خرید سبد لباس نوزاد تریکو ، برای مشاهده محصولات بر روی لینک رو به رو کلیک کنید ( خرید سبد لباس نوزاد )

از پستانک کمک بگیرید: برخی از نوزادان علاقه زیادی به مکیدن دارند و به همین دلیل با شیر خوردن در آغوش شما آرام می‌شوند. اما برای جایگزین می‌توانید اجازه دهید که او یک پستانک و یا حتی انگشت تمیز شما را بمکد.

نوزاد را حمام کنید: یک حمام گرم می‌تواند به آرام شدن نوزاد کمک کند. حتما قبل از این کار دمای آب را چک کنید و مطمئن شوید که این دما بین ۳۷ تا ۳۸ درجه است، اگر دماسنج ندارید آرنج خود را در آب فرو ببرید تا از سرد یا گرم نبودن آن اطمینان حاصل کنید.

کلمات کلیدی: گریه نوزاد, شیر دادن به نوزاد , آرام کردن نوزاد , روش‌های آرام کردن نوزاد ,آروغ زدن نوزاد
کریه کردن نوزاد گریستن نوزاد جیغ زدن نوزاد

 

اگر به دنبال اطلاعت بیشتری در مورد خرید سیسمونی نوزاد هستید میتوانید در بخش بلاگ سایت مقالات مفید بیشتری را مشاهده بفرمایید. اینجا کلیک کنید

اگر هم قصد خرید سیسمونی نوزاد را دارید و یا احتیاج به اطلاعات درباره محصولات دارید میتوانید به این صفحه مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی مامی بی بی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.